online_evers_marketing_logo

Ilfa Finance Solutions


lfa Finance Solutions - Optimaliseren van de vindbaarheid van de nieuwe website en redigeren van de website teksten

Ilfa Finance Solutions (IFS) adviseert en realiseert fundingoplossingen voor (middel)grote ondernemingen op basis van een unieke, geïntegreerde methode. Hiermee realiseert IFS ondernemings- en ondernemersambities.

Vraag: Met een beperkt budget - en voor een specifieke doelgroep - optimaliseren van de vindbaarheid van de nieuw te ontwikkelen website.

Oplossing: Nadat Sonja zich had verdiept in de propositie van IFS heeft zij door middel van een concurrentie analyse een lijst met unieke zoekwoorden samen gesteld waar de website op gevonden moet kunnen worden.

Tevens zijn de website teksten aangescherpt zodat deze zoekwoorden zowel in het technische gedeelte van de site als in de voorkant overeenkomen waarmee de SEO verder is versterkt. Periodieke monitoring zorgt voor een continue actualisatie van de zoektermen indien opportuun.

Ilfa Finance Solutions: Online Evers Marketing verdiept zich in de dienstverlening van de klant en zorgt daarmee voor een goede aansluiting tussen online marketing techniek en de inhoudelijke boodschap die we middels onze website willen uitdragen.