FAQ items aan het laden...

Advies op Maat voor bedrijven

Als ondernemer moet je van alle markten thuis zijn. Zelf je website onderhouden, Social Media opzetten en bijhouden. Maar ook het schrijven van Nieuwsberichten en evenementen organiseren om je doelgroep te bereiken. Wat wij ervaren is dat ondernemers vaak starten met een website of Social Media en er later dan achterkomen dat er nog niet veel interactie is. Waar ligt dat aan en hoe kan je dat aanpakken?

Tips en tricks zijn vaak wel op het internet te vinden. Maar vaak wordt er in die tips niet ingegaan op de vraag hoe je dit aanpakt en hoe je dit zelf kunt oplossen.

Advies op maat voor bedrijven

Online Evers Marketing adviseert bedrijven op het gebied van Marketing en Communicatie.

  • Marketing Scan
  • Sparren met een ervaren marketeer
  • Beter vindbaar maken van de bestaande website
  • Nieuwe website samen bouwen
Marketing Scan
Marketing Scan
Een marketing scan laten maken van je bestaande website en Social Media. Waar liggen nog verbeterpunten op Online Marketing gebied?
Sparren met Online Marketing Adviseur
Sparren met Online Marketing Adviseur
Wij stellen kritische vragen om zo tot de kern van het vraagstuk te komen. Sparren met een ervaren Online Marketing adviseur zet je snel weer op het juiste pad.
Website scan
Website scan
Wij analyseren je website en geven advies en tips om je website duidelijker, beter vindbaar en meer afgestemd op de doelgroep te maken.
Samen een nieuwe website maken
Samen een nieuwe website maken
Met het wordpress thema van Avada gaan we samen met de ondernemer een nieuwe website bouwen. Advies en tips vanuit de Online Marketing worden meteen meegenomen.