Training volgen?

Training volgen?2018-02-21T13:57:38+01:00

Training volgen bij Online Evers Marketing?

Om met de vindbaarheid van je bedrijf of website bezig te zijn, wordt je als ondernemer een spiegel voor gehouden. De trainingen zorgen ervoor dat je weer eens kijkt naar wie je bent als ondernemer en wat bied je aan. Op deze manier ga je weer terug naar je missie en visie. Als de missie en visie duidelijk voor ogen staan is het ook makkelijker om je bedrijf beter vindbaar te krijgen.

De trainingen voor bedrijven zijn op maat gemaakte trainingen die bij het bedrijf op locatie gegeven worden. Deze training kan alleen gevolgd worden door collega’s die werkzaam zijn bij het bedrijf.

Kennis maken met Online Evers Marketing?

Online Evers Marketing geeft een paar keer per jaar een introductie training Beter Vindbaarheid in Google. Deze training is er op gericht om ondernemers, communicatiemedewerkers of webbouwers in vogelvlucht te vertellen welke mogelijkheden er zijn om een website beter vindbaar te krijgen in Google. Deze training wordt gegeven op ons kantoor in Haarlem en gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn. De prijs per deelnemer is € 69,= ex BTW

Evenementen

Ga naar de bovenkant