Online Evers Marketing is een samenwerkingsverband van de zussen Jacqueline Evers en Sonja Evers.

Jacqueline en Sonja hebben jaren lang ervaring in marketing- en communicatiefuncties bij verschillende grote bedrijven. Wat opviel tijdens het werken was dat veel reclame- of communicatiebureau’s in termen en dure woorden praatten en daarmee het Online Marketing werk ingewikkelder maken dan het in werkelijkheid is. Dit heeft de zussen doen besluiten om het advies en de trainingen die ze ontwikkeld hebben in begrijpelijk en duidelijk taal te houden. En met succes. De trainingen worden positief ontvangen en zorgen er voor dat de ondernemers ook echt meer kennis over Online Marketing krijgen.

Trainingen beter vindbaar in Google voor bedrijven en particulieren

Trainingen voor bedrijven

Jacqueline en Sonja hebben trainingen ontwikkeld om je bedrijf beter vindbaar te maken in de zoekmachines.

  • Beter Vindbaar in Google bestaat uit een basis training en een vervolg training.
  • Social Media zakelijk inzetten

Deze trainingen zijn vanuit de marketing en communicatie opgezet. De trainingen worden op maat gemaakt. De voorbeelden uit de training zijn van je eigen website of uit de branche waarin je werkt. Op deze manier krijg je ook inzicht hoe concurrenten hun website of Social Media inzetten. Door de training weet je ook waarom je een goede strategie nodig hebt waar je je Online Marketing op in kunt gaan zetten. Je website en social media worden een integraal geheel van je eigen marketing- en communicatieplan.

Trainingen voor particulieren

Social Media Werkt! 

Een training om chronisch zieke mensen een kans te bieden om een baan te vinden in de Social Media. Online Evers Marketing heeft een training op maat gemaakt. De training wordt één op één gegeven waardoor je je eigen tempo zelf kan bepalen.

Solliciteren met LinkedIn

Om beter vindbaar te zijn voor recruiters kan je LinkedIn tactisch inzetten. Zoekwoorden waar ook de recruiters op zoeken zijn hier de rode draad in de training.

Marketing advies op maat

  • Marketing Scan
  • Sparren met ervaren Online Marketeers
  • Beter vindbaar met je bestaande website
  • Samen aan de slag om een nieuwe website te bouwen

Marketingwerk uitbesteden

Tijd of handen te kort om al het werk zelf te doen? Online Evers Marketing neemt graag het werk uit handen. Wij zijn ervaren in:

  • Bijhouden Social Media
  • Schrijven van content voor onder andere websites of folders
  • Nieuwsbrieven
Trainingen beter vindbaar in Google
Trainingen beter vindbaar in Google
Trainingen om je bedrijf, stichting of merk beter vindbaar te krijgen in Google. Zorg dat je website en Social Media elkaar versterken om de vindbaarheid te vergroten. Ook particulieren kunnen bij ons trainingen volgen.
Advies op maat
Advies op maat
Marketing advies op maat. Laat een marketing scan maken van je website en je inzet Social Media. Ga zelf met de tips en adviezen aan de slag.
Marketing werk uitbesteden
Marketing werk uitbesteden
Handen of tijd te kort om al je marketing werkzaamheden zelf te doen? Besteed het met een gerust hart uit aan Online Evers Marketing.
Social Media Werkt!
Social Media Werkt!
Chronisch ziek en toch bijven werken? Dat kan.