Content

Content is de informatie die je inzet om je doelgroep te bereiken. Het is zowel tekstuele informatie als ook visuele informatie. Het creëren van content lijkt altijd eenvoudig tot dat je er aan begint.

  • Sluit de content aan bij de behoefte van je doelgroep?
  • Maakt de content deel uit van je communicatie mix?
  • Welke boodschap wil je communiceren?
  • Geeft de content antwoord op de vraag van je doelgroep?
  • Is de content waardevol voor de doelgroep?

Belangrijk is dat de content vanuit een strategie gecreëerd wordt zodat het positief bijdraagt aan je branding, meer klanten aantrekt en bestaande klanten behoud

Waardevolle content.

Waardevolle content is content die over één of twee jaar nog relevante informatie geeft aan je doelgroep. Deze waardevolle informatie is de basis van een contentmarketingstrategie. Als de content antwoorden geeft op vragen die bij de doelgroep spelen, wordt de content sneller online gedeeld. Soms zie je berichten die al maanden rondgaan op Facebook of Twitter. Op deze manier creëer je een relatie tussen je bedrijf en je doelgroep.

 Waardevolle content zorgt voor online autoriteit

De zoekmachines en Social Media kanalen waarderen waardevolle informatie. Online Evers Marketing snapt hoe dat in elkaar zit. Daarom zorgen wij dat de content die wij creëren meteen goed vindbaar is voor de zoekmachines.

Uitbesteden van het creëeren van content

Jacqueline Evers is sterk in het creëren van content. Vele jaren ervaren in het schrijven van teksten voor de website die meteen goed vindbaar zijn.