Sonja Evers – ervaren Online Marketing Specialist

Sonja Evers een ervaren online marketing- en communicatiespecialist die ruim 20 jaar werkzaam is in de wereld van online marketing. Sonja is als projectmanager in te zetten voor het ontwikkelen van websites, opzetten of bijhouden van Social Media activiteiten of het trainen van medewerkers op het gebied van online marketing

Sonja Evers stelt kritische vragen en houdt daarmee de ondernemer een spiegel voor. Een fijne sparringpartner als het gaat om online marketing. Ze is erg enthousiast en helpt om je bedrijf goed vindbaar te krijgen in de zoekmachines om zo nieuwe klanten te vinden. Ook als spreker kan Sonja met haar kennis en enthousiasme een groep ondernemers inspireren.

Kenmerkend voor de werkwijze van Sonja is dat ze naast de ondernemers aan tafel gaat zitten. Op deze manier betrekt ze de ondernemer volledig in het proces voor een betere vindbaarheid. Haar motto is: Als je vindbaar bent, word je ook gevonden.

Traingen geven
Traingen geven

Ruime ervaring in het geven van trainingen zowel voor kleine en grote groepen. De trainingen zijn makkelijk te volgen en zorgen er voor dat je enthousiast wordt om zelf je Social Media, Website of Online Marketing aan te pakken.

Social Media Specialist
Social Media Specialist

Om meer uit je communicatie te halen is het van belang om je Social Media goed aan te laten sluiten aan je huidige communicatie middelen. Sonja Evers geeft advies en geeft je inzicht in de verbeterpunten.

Profjectmanager ontwikkelen websites
Profjectmanager ontwikkelen websites

Het maken van een nieuwe website vergt altijd veel tijd. Samen met Online Evers Marketing ga je aan de slag om een website te maken die aansluit bij je doelgroep en je product of dienst.

Bijhouden van Social Media accounts
Bijhouden van Social Media accounts

Sonja Evers is een ervaren Social Media specialist die snel door heeft wat nodig is om in contact te komen met je doelgroep.