Chronisch ziek en aan het werk in de Social Media?

Als chronisch zieke heb je naast je ziekte ook vaak nog last van moeheid en concentratieproblemen. Dat maakt het lastig om fulltime in je huidige baan te blijven werken. Wat zou het een stuk makkelijker voor je zijn als je in je eigen tijd en je eigen tempo kan blijven werken. Het werken in de Social Media maakt dat mogelijk. Een Facebook account bijhouden is niet tijd of plaats gebonden. Met een smartphone heb je toegang tot het account en kan je al aan de slag.

De kracht van Social Media Werkt
De trainingen zijn makkelijk te begrijpen en direct toe te passen in de praktijk. Een training over bijvoorbeeld hoe maak ik een Facebook account aan, kan meteen in de praktijk toegepast worden: met een account maak je vrienden in de buurt, zorg je dat je op de hoogte blijft van activiteiten in de buurt of ga je een paar uur per week aan de slag voor een ondernemer in Haarlem.

Opleiding Social Media Werkt!

In het Social Media Werkt! opleidingstraject krijgt de deelnemer in 10 dagdelen het opzetten en onderhouden van een Facebook account onder de knie.

Het opleidingstraject start met een intake gesprek door de deskundige arbeidspsychologe. Uit dit intakegesprek komt naar voren welke kennis de kandidaten hebben en welke trainingen er nodig zijn. Tevens is het intakegesprek voor ons de nulmeting waar de kandidaten staan voor wat betreft hun motivatie en om de voortgang te monitoren.

In het kort ziet het opleidingstraject voor Facebook er als volgt uit:

  • Hoe zet je een Facebook pagina privé op? Welke mogelijkheden zijn er?
  • Welke berichten plaats je en hoe vaak?
  • Hoe maak je berichten die bij je doelgroep of hobby passen?
  • Hoe krijg je meer fans en volgers?
  • Hoe houd je een Facebook pagina bij voor een bedrijf?
  • Hoe maak je een content kalender voor een bedrijf?
  • Hoe schrijf je korte teksten voor een bedrijf?
  • Hoe kan je adverteren op Facebook?
  • Hoe kan je je werkzaamheden inplannen?

De dagdelen bestaan uit 4 uur theorie en wordt afgesloten met een praktijkcase. De 4 uur kunnen verdeeld worden over meerdere dagen naar gelang de behoefte of energie van de kandidaat.

Tijdens het opleidingstraject kunnen de kandidaten de gediplomeerde coach raadplegen en vragen stellen door middel van e-coaching.