Social Media zakelijk inzetten.

Het doel van Social Media is om in contact te komen met je doelgroep. Door interactief te communiceren bouw je een betrokken community. En dat is belangrijk. Zodra er wordt gereageerd op berichten wordt het bereik van de doelgroep hoger. Facebook plaatst bijvoorbeeld een bericht in eerste instantie bij slechts 20% van je volgers. Op het moment dat er op het bericht gereageerd wordt, plaatst Facebook het bericht bij nog eens 20% van je volgers.

Een Social Media kanaal waardeert berichten die relevant en aantrekkelijk voor de doelgroep zijn. Op deze manier moeten een bedrijf of merk zorgen dat de berichten die geplaatst worden, aansluiten bij de doelgroep. Reageren op berichten is net zo belangrijk als het plaatsen van berichten.

Inzetten Social Media

Welke Social Media kanalen je inzet, is afhankelijk waar je doelgroep actief op is. Maar het is belangrijk om te kijken of je zelf tijd hebt om je promotie op verschillende Social Media in te zetten. Ben je niet gewend om te twitteren dan is onze ervaring dat je dit ook niet zo snel zal volhouden voor je eigen bedrijf.

Ons advies is begin met één Social Media kanaal wat je leuk vindt. Als je dat onder de knie hebt en dat naar tevredenheid loopt, zet dan een ander Social Media kanaal  in. Onze ervaring is als je zelf geen klik hebt met een Social Media kanaal dan wordt het bijna  een opgave om dat bij te blijven houden. Het werken met Social Media kan je juist veel energie opleveren als je er ook plezier in hebt.

Trainingen zakelijk inzetten Social Media voor bedrijven en instellingen.

Online Evers Marketing geeft trainingen hoe je Social Media zakelijk kunt inzetten. Wat past bij je bedrijf en je doelgroep en wat sluit aan bij je website en je communicatie doelstellingen. De trainingen worden bij ons op kantoor gegevens of we kunnen dit bij jou in je bedrijf doen.  De training is een op maat gemaakte training met voorbeelden en analyses uit je eigen branche.

Vooraf aan de training sturen wij een vragenlijst. Op basis van de antwoorden kunnen we de training op maat voor je maken. We houden dan ook rekening met de kennis die al aanwezig bij je medewerkers. Tijdens de training is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

Praktische informatie

De training duurt drie uur en  is een op maat gemaakte training met voorbeelden van je bedrijf en uit de branche. De training kan bij jullie op kantoor gegeven worden. Zodat het makkelijk is om met meerdere collega’s de training te volgen. Het aantal deelnemers is maximaal 6 personen.

Investering voor een training op maat is vanaf € 350,= ex BTW.

Trainingen zakelijk inzetten Facebook
Trainingen zakelijk inzetten Facebook
Hoe zet je Facebook het beste in om met je doelgroep in contact te komen? Hoe zorg je dat je vanuit Facebook meer bezoekers op je website krijgt?
Trainingen zakelijk inzetten LinkedIn
Trainingen zakelijk inzetten LinkedIn
Haal zakelijk meer uit Facebook, LInkedIn, Twitter en Instagram. Hoe krijg je door Social Media goed in te zetten meer bezoekers op je website?
Trainingen zakelijk inzetten Twitter
Trainingen zakelijk inzetten Twitter
Twitter is de manier op via een # je doelgroep op te zoeken. Of je doelgroep bereiken.
Trainingen zakelijk inzetten Instagram
Trainingen zakelijk inzetten Instagram
Hoe haal je meer uit je Instagram account? Hoe zet je advertenties in om je doelgroep te bereiken?