Bijhouden van Social Media Accounts

Als ondernemer ben je vaak al erg druk met je dagelijkse bedrijfsvoering. Dan moet je ook nog zorgen dat je communicatie up to date is. Je website, Social Media kanalen en ook nog eens één keer in de maand een nieuwsbrief versturen. Zodra je dan eindelijk achter de computer gaat zitten om iets op Facebook of Twitter te zetten dan ontbreekt het je aan inspiratie. Herkenbaar?

Uitbesteden Social Media

Voor ondernemers houden wij Social Media accounts bij. Of het nu gaat om Facebook, Twitter of LinkedIn. Samen spreken we af welke onderwerpen en belangrijke activiteiten er onder de aandacht gebracht worden. De berichten worden op maat gemaakt en het liefst werken we met foto’s van de ondernemer zelf. Zodat we er zeker van zijn dat ze rechtenvrij zijn.

Werkwijze uitbesteden Social Media

Na een kennismakingsgesprek gaan we samen met de ondernemer een planning maken. In deze planning komt te staan:

  • welke onderwerpen passen bij de doelgroep?
  • welke Social Media kanalen worden ingezet?
  • hoe vaak er geplaatst gaat worden?

Berichten worden voorbereid en zodra je  akkoord bent met het bericht dan wordt deze geplaatst op Social Media.  Op deze manier hou je feeling met je doelgroep en blijf je op de hoogte wat er gebeurt op je Social Media kanalen.

Het uitbesteden van Social Media is op basis van een pakket van uren die we van tevoren met elkaar afspreken.

Voor het bijhouden van Social Media gaan wij graag een samenwerking voor langere termijn aan. Wij maken ons graag de specifieke producteigenschappen of diensten eigen en leren graag over de gewoontes van je bedrijf en je doelgroep. Om de doelgroep te blijven boeien, kunnen we gezamenlijk campagnes inzetten. Een goede campagne duur minimaal vier weken. Om de Social Media zo efficiënt en doeltreffend bij te houden gaan wij graag een periode van drie maanden aan.

Basispakket 10 uur Social Media werk in de maand.

Het basispakket is 10 uur in de maand. Voor deze 10 uur maken wij  twee à drie berichten per week op Facebook en één bericht op LinkedIn. De berichten zijn dan op maat gemaakt met een eigen foto en een unieke tekst. Ook worden de reacties en opmerkingen op de berichten bijgehouden en beantwoord. Ook kunnen de berichten doorgeplaatst worden in Facebook groepen die nuttig of aanvullend zijn voor de berichten.
Voor het basispakket betaal je  € 350,= ex BTW per maand.

Wil je meer uren ondersteuning per maand op het gebied van Social Media dan is dat ook mogelijk. Bel of mail ons. We maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.