FAQ items aan het laden...

Marketing Scan

Laat een Marketing Scan van je website en Social Media maken. Sluiten de Facebook of LinkedIn berichten aan op de missie en visie? Lukt het om via het inzetten van Social Media met je doelgroep in contact te komen? En komen er meer bezoekers op je website?

Maar nog belangrijker zijn de zoekwoorden die je gebruikt consequent op je website en Social Media? Of ga je juist de woorden tactisch inzetten?

Onderwerpen die besproken worden tijdens een marketing scan zijn:

  • Welke Online Marketing Tools worden al ingezet?
  • Hoe communiceert u met uw doelgroep?
  • Sluiten de verschillende kanalen op elkaar aan?
  • Welke boodschap communiceert u met uw website?

Ook inventariseren we wat er voor uw bedrijf nodig is om uw bedrijf, merk of dienst beter vindbaar te maken in Google en Bing. Waar liggen voor u de prioriteiten en wat zijn uw doelstellingen? Wilt u meer traffic naar uw website of wilt u juist de interactie met uw klanten verhogen?

Marketing Scan hoe werkt het?

In twee uur tijd bespreekt Online Evers Marketing je website en je Social Media die je inzet. Geeft de website de informatie die belangrijk is voor de bezoeker? Is de website goed vindbaar in Google? Welke tips zijn er om je website te verbeteren.

Hoe zet je Soical Media in? Sluit het aan op de communicatie van je website? Is het totaal van de website en je Social Media een geheel?

Een marketing Scan van je website kost € 149,= ex Btw. Na de marketing scan kan je zelf aan de slag om verbeteringen en aanpassingen aan je website of Social Media toe te passen.