Jacqueline Evers – Evers Marketing

Jacqueline Evers heeft ruim 20 jaar ervaring in het adviseren over en fasciliteren bij (online) marketing en communicatievraagstukken in de zakelijke- en non profit dienstverlening. Als inspirator heeft zij haar strategische en adviserende kracht ingezet bij het opzetten van Online Evers Marketing.

Jacqueline Evers bouwt graag mee aan versterking van uw marktpositie of om op een effectieve en efficiënte manier uw product of dienst in de markt te zetten. Heeft u een sparringpartner nodig om mee te denken over proposities, verdienmodelllen of het verbeteren van uw salesfunnel? Samen bedenken we de marketingstrategie die het best past. Jacqueline ontwikkelt en creëert content om via slimme inzet van beschikbare middelen (website, social media, blogs, email) de klantgroepen te bereiken. Zij zorgt voor leads via campagnes. En als er copy nodig is om complexe handleidingen, processen of geoptimalseerde webtekst te maken of voor mailings, social media of communicatiematerialen? Dan kunt u altijd contact opnemen.

#contentmarketeer #propositiemarketeer #huisstijlmanagement #campagnemanagement #communitymanagement #communicatiespecialist

Projectmanager
Projectmanager
Als projectmanager in te zetten op redesign en ontwikkelen social intranet, veranderen huisstijl, klantcommunicatie of website optimaliseren.
Positionering merk en dienst
Positionering merk en dienst
Positionering van merken, start ups en diensten of producten door vanuit visie en missie, waarden een onderscheidende positie in te nemen in de markt.
Strateeg
Strateeg
Ontwikkelen van strategie voor communicatievraagstukken en online marketing. Strategische inzet van content voor autoriteit van bedrijf of dienst.
Copy writing B1
Copy writing B1
Content ontwikkelen en schrijven in begrijpelijke tone of voice. De boodschap sluit aan bij doelgroep en content is goed vindbaar.