Online Marketing

Online Marketing is een breed begrip. Het is meer dan het beheren van een website of het schrijven van een blog of het starten van een Facebook pagina. Het gaat er om dat je als ondernemer de juiste combinatie van online marketing mogelijkheden inzet. Wat past er bij je als ondernemer en jouw bedrijf, bereik je hiermee je  doelgroep en sluit het aan op de visie, missie en doelstellingen van jouw bedrijf.

Trainingen Online Evers Marketing

Om op een effectieve manier met Online Marketing bezig te gaan, heeft Online Evers Marketing trainingen ontwikkeld. De trainingen zijn gebaseerd op de marketing en communicatie principes. Door actief aan de slag te gaan met de inhoud van de trainingen, wordt duidelijk hoe belangrijk het is om een duidelijk visie en missie te hebben voor jezelf of je bedrijf. De vindbaarheidstrainingen geven je hierbij een handvat.

Zichtbaarheid en vindbaarheid in Google vergroten?

Een goede website is de basis voor vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. Naast je website kan je Social Media inzetten voor een betere vindbaarheid. Om de vindbaarheid van je bedrijf te optimaliseren heeft Online Evers Marketing de trainingen opgedeeld in een basis- en een vervolgtraining. Op een eenvoudige manier geven deze trainingen je uitleg over de werking van zoekmachines. Met het geleerde ga je zelf aan slag om je website beter vindbaar te maken. Als je vindbaar bent, ben je ook goed zichtbaar.

Zoekwoorden de rode draad

De rode draad van alle trainingen is zoekwoorden. De zoekwoorden die je plaatst in Google of Bing om gevonden te worden. Zijn dat ook de zoekwoorden die in je website en Social Media staan?  Zoeken jouw potentiële klanten ook zo?

Trainingen voor bedrijven

De trainingen voor bedrijven worden vaak op de locatie van het bedrijf gegeven. Op deze manier kunnen er meer collega’s van hetzelfde bedrijf deel nemen aan deze trainingen. Ook tijdens de trainingen ontstaan constructieve discussies die bijdragen aan een beter inzicht voor een goede Online Marketing strategie.

Trainingen Beter vindbaar in Google voor bedrijven

Trainingen Social Media zakelijk inzetten

Trainingen voor particulieren

De trainingen solliciteren met LinkedIn en Social Media Werkt! voor particulieren worden één op één gegeven. Op deze manier kan er rekening gehouden worden met kennis- en energieniveau. Samen aan de slag op je eigen laptop of tablet.

Berichten maken voor Social Media

Een training voor particulieren of ZZP’ers. Deze training wordt in groepsverband gegeven.

Beter vindbaar in Google
Beter vindbaar in Google
De training Beter vindbaar in Google, bestaat uit een basistraining en vervolgtraining.
Wat kan je zelf doen om je bedrijf of product beter vindbaar te maken in Google?
Social Media zakelijk inzetten
Social Media zakelijk inzetten
Haal zakelijk meer uit Facebook, LInkedIn, Twitter en Instagram. Hoe krijg je door Social Media goed in te zetten meer bezoekers op je website?
Social Media Werkt!
Social Media Werkt!
Chronisch ziek en weer aan het werk? Wordt Social Media Specialist en vindt werk in de Social Media.
Solliciteren met LinkedIn
Solliciteren met LinkedIn
Hoe zet je LinkedIn in om een baan te vinden die past bij jouw wensen? Een training die één op één gegeven wordt.
Berichten voor Social Media
Berichten voor Social Media
Canva het designprogramma om berichten te maken voor Facebook, LinkedIn of Twitter. Leer hoe je een bericht op maat maakt met een eigen foto en eigen tekst.